Windows Help

Discussion in 'Recipe Editor' started by Beer is my Blood, Nov 21, 2016.

  1. Beer is my Blood

    Beer is my Blood New Member

    Joined:
    Jun 18, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    In the settings window under the units/calculations tab I cannot change any of the units of measurement they're all shaded.
     
  2. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,767
    Likes Received:
    3,976
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    open it up click settings then save then you can edit it, if not close it then open it again
     
  3. Beer is my Blood

    Beer is my Blood New Member

    Joined:
    Jun 18, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    #3 Beer is my Blood, Nov 21, 2016
    Last edited by a moderator: Nov 21, 2016
    Still nothing, I can change the calculations though
     
  4. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,767
    Likes Received:
    3,976
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    I had the same thing happen to me, its strange, it defaults to English settings, I played with it for a while and got it working, I cant remember exactly how
     
  5. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,484
    Likes Received:
    1,561
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    I just looked into your account, and it all seems fine. Can you log out, and log back in, and see what it looks like? Please post a screenshot, if it continues and I can dig deeper. Let us know!
     
  6. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,767
    Likes Received:
    3,976
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    I was assuming this is the windows app not the web site ??
     
  7. Beer is my Blood

    Beer is my Blood New Member

    Joined:
    Jun 18, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    How do I post a screen shot
     
  8. jeffpn

    jeffpn Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Messages:
    3,240
    Likes Received:
    1,557
    Trophy Points:
    113
    Hit "Upload a file" and navigate to the screen shot you took.
     
  9. Beer is my Blood

    Beer is my Blood New Member

    Joined:
    Jun 18, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    upload_2016-11-22_18-34-59.png
     
  10. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,767
    Likes Received:
    3,976
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    yes you click the drop down for either US or Metric, those other fields are grayed out on mine too, what are you trying to change different than the US settings
     
  11. Beer is my Blood

    Beer is my Blood New Member

    Joined:
    Jun 18, 2014
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I would like to change the ounces to grams.
     

Share This Page

arrow_white