What happened to my brew session?

Discussion in 'Brew Sessions' started by ChicoBrewer, May 27, 2018.

  1. ChicoBrewer

    ChicoBrewer Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2018
    Messages:
    908
    Likes Received:
    912
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Healthcare IT Manager
    Location:
    Chico, CA
    #1 ChicoBrewer, May 27, 2018
    Last edited: May 27, 2018
    I spent a lot of time today using the brew session feature. Used the mash calculator. Took lots of notes. Clicked the "Add Note button and everything is gone. The session is there but there is no way to edit it :(. All my gravity measurements and mash steps have disappeared. Where are the tabs?
     
  2. ChicoBrewer

    ChicoBrewer Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2018
    Messages:
    908
    Likes Received:
    912
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Healthcare IT Manager
    Location:
    Chico, CA
  3. ChicoBrewer

    ChicoBrewer Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2018
    Messages:
    908
    Likes Received:
    912
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Healthcare IT Manager
    Location:
    Chico, CA
    I'm going to try to re-create it. I cant remember the SG after the mash so I'll never know the efficiency Arghhhhh.
     
  4. Trialben

    Trialben Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2016
    Messages:
    9,436
    Likes Received:
    9,498
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Pest control tech
    Location:
    Palmwoods QLD
    Thats weird its got auto save so should be backed up somewhere.
     
  5. Kevin The Stout

    Kevin The Stout New Member

    Joined:
    Apr 21, 2013
    Messages:
    25
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Port Underwood, New Zealand
    I get that sometimes when I'm using Firefox. It doesn't happen with Chrome or on my iPad. I looks like either the browser or the server timing out. The gist of this is that you might not have lost the data - it's just not being displayed.
     

Share This Page

arrow_white