Recipe Editor is showing lbs for all entries.

Discussion in 'Recipe Editor' started by Grey Cat Brewing, Apr 7, 2020.

  1. Grey Cat Brewing

    Joined:
    Sep 11, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Hampshire
    I went to edit a recipe that I plan on doing soon and I noticed that all grain/malt entries are listed in pounds (see attachment)

    If I view the recipe, it shows correctly. I'm afraid to save anything as it appears that it will change everything to lbs.

    Ross
    GCB
     

    Attached Files:

  2. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    1,566
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    Yikes! Can you give me a link and I'll pop in there real quick?
     
  3. Grey Cat Brewing

    Joined:
    Sep 11, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Hampshire
  4. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    1,566
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    Trialben likes this.
  5. Grey Cat Brewing

    Joined:
    Sep 11, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Hampshire
    Hahaha make my recipe better :p
     
    Trialben and Mark Farrall like this.
  6. Grey Cat Brewing

    Joined:
    Sep 11, 2015
    Messages:
    52
    Likes Received:
    37
    Trophy Points:
    18
    Location:
    New Hampshire
    An addendum to the Recipe Editor, the MASH PH is also not showing in the Editor, but it shows in the Viewer.
     

    Attached Files:

  7. onesecondglance

    onesecondglance New Member

    Joined:
    Jan 19, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same is happening here - recipe editor is set to metric but any new fermentable additions default to lbs. This particular release appears very much more buggy than normal.
     
  8. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    1,566
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    I see what happened there. When I went into my own example, the mash additions (the CaSO4 and CaCl2) were missing. Of course that should not happen, and I've put in a ticket for this.

    Thank you for reporting these issues. We appreciate your patience while we fix this ASAP.
     
  9. Craigerrr

    Craigerrr Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2018
    Messages:
    4,701
    Likes Received:
    6,900
    Trophy Points:
    113
    Similar to hops, they show in ounces, but when I click on summary it shows pounds, this is new, didn't do this before.
    Screenshot_20200408-181759_Chrome.jpg
     
    Pricelessbrewing likes this.
  10. Pricelessbrewing

    Pricelessbrewing QA Software Tester
    Staff Member

    Joined:
    Jun 8, 2016
    Messages:
    764
    Likes Received:
    502
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Submitting a report for the hop summary rounding to lbs instead of oz, looks like it only occurs when it hits 16 oz, then switches to 1 lb.

    Thanks for catching it @Craigerrr
     
  11. Pricelessbrewing

    Pricelessbrewing QA Software Tester
    Staff Member

    Joined:
    Jun 8, 2016
    Messages:
    764
    Likes Received:
    502
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    An update for this has gone live. Thanks for your patience!
     

Share This Page

arrow_white