New Membership Sign-ups Busted?

Discussion in 'Recipe Editor' started by Brewer #138404, Apr 7, 2018.

  1. Waldbrauer

    Waldbrauer New Member

    Joined:
    Apr 7, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hey, the new membership sign-up form looks busted. Clicking on "subscribe" at the bottom of the form doesn't seem to even result in a POST. I tried Chrome on OSX and Safari on iOS, same result on both.
     
  2. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    1,565
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    We're looking at this right now- sorry for the trouble.
     
  3. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    1,565
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    This has been fixed. Thank you for letting us know of the issue, and please let me know if you have any further problems. Cheers!
     
    Hawkbox and Waldbrauer like this.
  4. VonKreusen

    VonKreusen New Member

    Joined:
    Aug 16, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,
    I have been trying in vain to upgrade my account to premium. I enter my CC info and click submit but it say payment can't be processed. The CC I use works everywhere else. Love the site and want to be able to do more! Thanks!
     
  5. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    1,565
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    Is this still happening?
     
  6. VonKreusen

    VonKreusen New Member

    Joined:
    Aug 16, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes. Tried it again this morning.
     
  7. Ripcord Brewing Company

    Joined:
    Apr 8, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Retired
    Still unable to upgrade. After clicking the upgrade button it brings you to a blank profile screen. Want to upgrade.
     
  8. Ripcord Brewing Company

    Joined:
    Apr 8, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Retired
    Yes it is
     
  9. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    1,565
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    Oh, no! We thought this was all fixed.

    Can you give me some information- like what browser you are using when this happens, and what device if not your desktop? We definitely don't want to have this happen, and want to get it fixed right away so any information you can provide will be a great help to us. Thank you!
     
  10. Ripcord Brewing Company

    Joined:
    Apr 8, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Retired
    Tried upgrading on iPhone and iPad. Both acted the same.
     
  11. Ripcord Brewing Company

    Joined:
    Apr 8, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Retired
    It's working now. Thank you
     
  12. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    1,565
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    We've got it fixed for iPad (and most iPhones), and still working on other issues. Please let me know if anybody else has issues, and we'll get right on it!
     
  13. VonKreusen

    VonKreusen New Member

    Joined:
    Aug 16, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am using Chrome on a PC. I have not tried on my android phone.
     
  14. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    1,565
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    We employed a fix for firefox, and are still working on the others. I'll tell them that Chrome is still a problem. What windows platform are you using? I'm using Windows 10 with chrome here.
     
  15. VonKreusen

    VonKreusen New Member

    Joined:
    Aug 16, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same here. Windows 10 with Chrome. Thanks!!
     
  16. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    1,565
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    Ok- try again now if you would. I think it may be fixed for Chrome as well. Thank you!
     
  17. VonKreusen

    VonKreusen New Member

    Joined:
    Aug 16, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Tried and failed again.
     
  18. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,486
    Likes Received:
    1,565
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    Thanks for letting us know. I'm so sorry about the inconvenience.
     

Share This Page

arrow_white