Gravities not registering properly (probably because of me!)

Discussion in 'Brew Sessions' started by Ronan M, May 27, 2020.

  1. Ronan M

    Ronan M New Member

    Joined:
    May 25, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi all,

    First brew using this software. I'm working between the browser and the app.
    Despite the app telling me I'm all synced up I'm not getting the right info on my fermentation screen...

    The OG was supposed to be 1049 but has changed after an updated sample was input...

    Also, I've updated a third gravity reading on the app and it hasn't been reflected on the browser version despite 'syncing'.

    Can anyone show me where I've gone wrong based on these below screenshots?

    Thanks in advance.
     

    Attached Files:

  2. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,491
    Likes Received:
    1,581
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    Thanks for the report. We're working on this right now and hopefully will have it fixed as soon as possible. I apologize for this problem.
     
    Ronan M likes this.
  3. Ronan M

    Ronan M New Member

    Joined:
    May 25, 2020
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for getting back to me. I received a mail about this and a very prompt reply to my reply too.
    I look forward to seeing the fix.

    Thanks again.
     
  4. Pricelessbrewing

    Pricelessbrewing QA Software Tester
    Staff Member

    Joined:
    Jun 8, 2016
    Messages:
    766
    Likes Received:
    503
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    The update for this has been released, please let us know if you're still experiencing any issues.
     

Share This Page

arrow_white