Help With Adding Inventory

Discussion in 'Recipe Editor' started by [email protected], Jun 14, 2020.

  1. jason.rosenberger@gmail.com

    [email protected] New Member

    Joined:
    Jul 26, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Louisville, Kentucky
    Is there some kind of documentation available on how to add items to your inventory? I got several sacks of malt today from our club's bulk buy, I can't get any field to work or drop down to populate, and I can't input anything as a custom item either (which is what I have always had to do in the past).

    I've tried to hit "contribute" toggled it on and off, I've tried every malster in the drop down list but all I can select is the brand, the drop down under "name" only has MY name, which isn't helpful. I've looked through documentation but can't find any answers there. Please help.

    upload_2020-6-14_16-50-28.png
     
  2. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,494
    Likes Received:
    1,584
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
  3. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,494
    Likes Received:
    1,584
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    Also, in your settings make sure you have the brands selected that you want to see and make sure "show user contributed ingredients" is set to yes.

    Brands: (under "my profile"):
    https://www.brewersfriend.com/homebrew/profile/brand_settings
    Slide the slider to green for the ones you want to see.

    In your general settings, make sure you have 'user contributed ingredients' "on"":
    upload_2020-6-15_15-32-38.png
     
    Pricelessbrewing likes this.
  4. jason.rosenberger@gmail.com

    [email protected] New Member

    Joined:
    Jul 26, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Louisville, Kentucky
    Yooper thank you for the reply with the info... I'm betting the problem I am having is in my general settings. I will check these out and hopefully will resolve my trouble.

    Thank you!!!
     
    Yooper and Pricelessbrewing like this.
  5. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,494
    Likes Received:
    1,584
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    Please let me know if this fixes the issue!
     
  6. jason.rosenberger@gmail.com

    [email protected] New Member

    Joined:
    Jul 26, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Louisville, Kentucky
    This was my issue-- I had everything toggled "on" but not the field in the general settings... once I had that correct, everything worked very smoothly.

    Thank you again for the quick response and the help! Back to brewing!
     
    Pricelessbrewing likes this.
  7. Pricelessbrewing

    Pricelessbrewing QA Software Tester
    Staff Member

    Joined:
    Jun 8, 2016
    Messages:
    766
    Likes Received:
    503
    Trophy Points:
    93
    Gender:
    Male
    Glad to hear it. We're working on getting this updated to be easier to fine and clearer, as it's been a frequent source of confusion.
     

Share This Page

arrow_white