Fermentables List Not Showing Origin

Discussion in 'Recipe Editor' started by LordTomTom, Jan 15, 2015.

  1. LordTomTom

    LordTomTom New Member

    Joined:
    Jan 2, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Currently the fermentables list is not showing the grain origin for new recipes unless I'm in the recipe view page. I've tried clearing my cache and cookies and have tried both firefox and ie. Is there a setting I'm missing?
     
  2. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,485
    Likes Received:
    3,674
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    not quite understanding this, are you in new recipe? if you are set to extract the grains don't show up at all, so what is your recipe set at
     
  3. Utisevalec

    Utisevalec New Member

    Joined:
    Oct 16, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Probably this:
    [​IMG]

    I have the same issue, grain origins doesn't show in front of malt type (like American Pale Ale etc.).
     
  4. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,485
    Likes Received:
    3,674
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    what type of pc, browser and screen size are you using, works fine for me
     
  5. Utisevalec

    Utisevalec New Member

    Joined:
    Oct 16, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My OS is Xubuntu 14.10 64bit (linux), I tested with FF (V 35.0) and Cromium (V 39.0.2171.65) same result. Problem is new and not strictly client dependent, list was working OK few hours ago on same PC. I have also try on win laptop, same result! :|
     
  6. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,485
    Likes Received:
    3,674
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    ok verified, just cleared my cash and same thing happened, "we do need our country" in the list
     
  7. Head First

    Head First Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2012
    Messages:
    2,285
    Likes Received:
    2,602
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Back in the mountains
    Yes this is a problem. The country it comes from depicts the grain type as much as the name. Wonder what happened?
     
  8. McKnuckle

    McKnuckle Member

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NW Bergen County, NJ
    This used to work fine until yesterday... I put up a post on the Tech Issues sub-forum.
     
  9. Austin

    Austin Member

    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    243
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    We're on it guys.
     
  10. Josh (Brewer's Friend)

    Josh (Brewer's Friend) Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 24, 2014
    Messages:
    183
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Location:
    Saint Johns, FL
    Home Page:
    Hi folks, sorry for the difficulties. We pushed out an update to allow for more rapid additions of ingredients, but it looks like the country names didn't make it on the fermentable names. I pushed out a fix and they should be showing up again. Apologize for the bug!

    Josh
     
  11. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,485
    Likes Received:
    3,674
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    works again, thanks !
     
  12. McKnuckle

    McKnuckle Member

    Joined:
    Sep 11, 2014
    Messages:
    40
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NW Bergen County, NJ
    I saw those new buttons on the fermentables section, and thought... hmm, yep, probably buggered something up by accident. :D Thanks for the quick turnaround on the fix and for the new features, too. Cheers
     
  13. Austin

    Austin Member

    Joined:
    Dec 26, 2013
    Messages:
    243
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    We're committed to righting our wrongs.

    I hope in time I can earn everyone's trust (and respect).
     
  14. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,485
    Likes Received:
    3,674
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    I see allot of people accidentally posting shared recipes, I did it before noticing my self, it might be a good idea to have a master switch for that in the user settings also
     
  15. LordTomTom

    LordTomTom New Member

    Joined:
    Jan 2, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thanks for the fix! Works perfectly now.
     

Share This Page

arrow_white