edit recipe not working?

Discussion in 'Recipe Editor' started by oliver, Feb 1, 2018.

  1. oliver

    oliver Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    959
    Likes Received:
    371
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    LHBS owner
    Location:
    NOLA
    It's 9:42PM Central Standard Time... I can view all my recipes, I can't seem to edit them. I just get the spinning loading graphic... Is it down for maintenance?

    I've tried on Safari and Chrome.
     
  2. jeffpn

    jeffpn Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Messages:
    3,240
    Likes Received:
    1,557
    Trophy Points:
    113
    Local problem? I use my iPhone app to edit recipes, but I just saw this on the site app.
     

    Attached Files:

  3. oliver

    oliver Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    959
    Likes Received:
    371
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    LHBS owner
    Location:
    NOLA
    hm. just checked my iPhone, same thing. just spins.
     
  4. jeffpn

    jeffpn Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Messages:
    3,240
    Likes Received:
    1,557
    Trophy Points:
    113
    I was able to access it (website) on my iPad.
     
  5. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,494
    Likes Received:
    1,585
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    We are not down- is this issue resolved for you?

     
  6. oliver

    oliver Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    959
    Likes Received:
    371
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    LHBS owner
    Location:
    NOLA
    still having the same issue this morning... both iPhone and apple MacBook not loading my recipes to be edited. I can view, but not edit. have tried multiple browsers also.
     
  7. SN Brewing

    SN Brewing New Member

    Joined:
    Feb 1, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I am experiencing the same thing here. Tried both internet explorer and chrome, when trying to edit just get a spinning loading graphic...
     
  8. jeffpn

    jeffpn Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Messages:
    3,240
    Likes Received:
    1,557
    Trophy Points:
    113
    Still working for me. Weird.
     
  9. Trialben

    Trialben Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2016
    Messages:
    9,474
    Likes Received:
    9,564
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Pest control tech
    Location:
    Palmwoods QLD
    Woking over here in Aus FWIW.
     
  10. Medarius

    Medarius Active Member

    Joined:
    Dec 28, 2017
    Messages:
    182
    Likes Received:
    118
    Trophy Points:
    43
    Gender:
    Male
    Occupation:
    successfully retired
    Location:
    Boondocks
    I have had this problem in past. I thought it was a having an old Mac (2006) specific problem ,(e.g. i can't get on BYO site using my mac) because i have never had a prob when using wife Windows PC. This prob quit for me a couple weeks back tho.

    my 2 cents
     
  11. BeerGuy707

    BeerGuy707 New Member

    Joined:
    May 7, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    I'm having the same issue as well. I've tried multiple browsers and cell data vs internet. I get same results
     
  12. oliver

    oliver Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    959
    Likes Received:
    371
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    LHBS owner
    Location:
    NOLA
    still not working.... Any news? Anything I can try on my end?
     
  13. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,767
    Likes Received:
    3,977
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    my end works fine, try clearing your cache and rebooting
     
  14. oliver

    oliver Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    959
    Likes Received:
    371
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    LHBS owner
    Location:
    NOLA
    cleared cache and cookies... still not working...

    this is frustrating because I've spent money to have unlimited recipes and such. So I've spent my money, and no one seems to be able to give me a fix for the issue.
     
  15. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,767
    Likes Received:
    3,977
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    sounds like its on your end, try calling your internet people, I know the drill I fix pc's for a living
     
  16. oliver

    oliver Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    959
    Likes Received:
    371
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    LHBS owner
    Location:
    NOLA
    what?

    this isn't an internet issue. It's happening in multiple places on the same account. Not to mention the others who have chimed in and said it's also not working for them.
     
  17. jeffpn

    jeffpn Well-Known Member

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Messages:
    3,240
    Likes Received:
    1,557
    Trophy Points:
    113
    Sporadic for sure. Might be a router down somewhere.
     
  18. BeerGuy707

    BeerGuy707 New Member

    Joined:
    May 7, 2017
    Messages:
    13
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    went home, different wifi, diff computer - still not working :-(
     
  19. oliver

    oliver Well-Known Member

    Joined:
    Sep 21, 2015
    Messages:
    959
    Likes Received:
    371
    Trophy Points:
    63
    Occupation:
    LHBS owner
    Location:
    NOLA
    tried it on Firefox at the work computer, same thing. Recipe editor just spins.

    For some reason there hasn't been any help for this, except telling me "it's on my end." I've tried multiply fixes on my end and the variables all point to that my Brewer's Friend account (which i pay for), won't load the recipe editor. I've tried 3 devices, 3 browsers, change of settings, etc.

    please, put yourself in my shoes. a paying customer is asking for a fix because it isn't working.
     
  20. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,494
    Likes Received:
    1,585
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    I'm sending you a private message, so that we can fix this issue for you. As far as I can tell, this issue is only happening with you- BUT if anyone else has any issues that are similar, please please send me a message so we can troubleshoot.
     

Share This Page

arrow_white