Can’t move brew session to new folder

Discussion in 'Recipe Editor' started by Jfspahn, Aug 23, 2018.

  1. jfspahn@aol.com

    [email protected] New Member

    Joined:
    Apr 6, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Hudson Valley, NY
    Help. I can’t move brew sessions from the default folder to other folders. I can select a session, but when I drag it over the folder, nothing happens. I’m using a browser (Safari, Firefox, or Chrome all do the same thing) on an iPad.
    upload_2018-8-23_9-49-21.jpeg
     

    Attached Files:

    Andre Lau likes this.
  2. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,489
    Likes Received:
    1,576
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    Are you still having this issue?
     
  3. jfspahn@aol.com

    [email protected] New Member

    Joined:
    Apr 6, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Hudson Valley, NY
    Yes
     
  4. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,489
    Likes Received:
    1,576
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    Weird, because I can't recreate. What iOS is on your iPad?
     
  5. jfspahn@aol.com

    [email protected] New Member

    Joined:
    Apr 6, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Hudson Valley, NY
    11.4.1

    I have the feeling I’m overlooking something obvious, but can’t figure out what it is.
     
  6. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,489
    Likes Received:
    1,576
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    I just tried on iOS 11.3.1 with chrome, and it didn't work either. Thanks for the report on this bug.

    I've sent this over to the developers and will keep you posted.
     
  7. jfspahn@aol.com

    [email protected] New Member

    Joined:
    Apr 6, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Hudson Valley, NY
    Thanks. I’m glad someone else saw it.
     
  8. Ozarks Mountain Brew

    Staff Member

    Joined:
    Nov 20, 2012
    Messages:
    7,767
    Likes Received:
    3,976
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Male
    Occupation:
    IT Managment
    Location:
    The Ozark Mountains of Missouri
    that's a jquery script, you might have security that doesn't allow some javascript, I would check your browser settings too just to be sure
     
  9. Yooper

    Yooper Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Nov 16, 2013
    Messages:
    2,489
    Likes Received:
    1,576
    Trophy Points:
    113
    Gender:
    Female
    Occupation:
    Happily retired
    Location:
    Upper Michigan/Florida
    It's in the jqeury, but it has to do with the touch screen. Andrew is fixing.
     
  10. avantassel

    avantassel Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Jan 5, 2018
    Messages:
    148
    Likes Received:
    90
    Trophy Points:
    28
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Brewer and Software Engineer
    Location:
    Lafayette, CO
    Home Page:
  11. jfspahn@aol.com

    [email protected] New Member

    Joined:
    Apr 6, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Gender:
    Male
    Location:
    Hudson Valley, NY

Share This Page

arrow_white